Nadal_tennisrackets_Babolat tennisracket_goedkope aanbiedingenDe tennistoppers die tegenwoordig met een Babolat tennisracket (Frans) spelen zijn onder meer Rafael Nadal,  Andy Roddick en de Chileen Fernando Gonzalez. De bekendste dames zijn Wozniacki, Dinara Safina en ‘onze’ Belgische Kim Clijsters. Nadal speelt momenteel met de bekende Babolat Aepro Drive. Service kanon Andy Roddick speelt met de Babolat Pure Drive Roddick.

Kies uw juiste racket, de beste aanbiedingen van tennis-les.nl

Wilson K-Six-One Babolat Pure Drive GT Head Microgel Radical MP
Goedkope tennisrackets_Wilson-k-six-one-team_aanbieding Goedkope tennisrackets_Babolat-pure-drive-gt_aanbieding Goedkope tennisrackets_Head-microgel-radical-mp_aanbiedingen
Van 199,95      
VOOR 119,95

Maten: L1, L2, L3, L4, L5

Van 189,95   
VOOR 141,95  

Maten: L1, L2, L3, L4, L5

Van 219,95
VOOR 119,95

Maten: L1, L2, L3, L4, L5

De tennistip van tennis-les.nl is om altijd dat tennisracket te kopen dat bij u past. Voorkom blessures door uw racket op zijn kwaliteiten en eigenschappen te selecteren, en niet alleen op het ´plaatje´. Via internet bestellen is altijd de voordeligste keus en u weet zeker weet dat u niet teveel betaalt. Vaak kunt een tennisracket ook testen via de aanbieder op internet. Anders is het aan te raden een racket te testen via een tenniscollega of een speciaalzaak.

Alle goedkope Babolat aanbiedingen hebben wij voor u op een rij gezet:

Vanaf E 95 koopt u al een topracket van Babolat.